Naptár
Extrák
Média
Diavetítő

TÖRTÉNET

A történet egy csodálatos völgyben játszódik. Az intrikák kereszttüzében talál egymásra a gyönyörű és öntudatos Valeria San Román és a neves könyvkiadó, Francisco Contreras. Valeriának, a San Román birtok örökösének komoly kihívásokkal kell szembenéznie. Apja, Chema semmitől sem riad vissza, hogy a hazugsággal és a felesége erőszakos halálával szerzett vagyonát egyedül élvezhesse. Valeria is veszélyt jelent rá, ezért újabb galád tervet eszel ki, melyből nem felejti ki Belindát, Valeria eltitkolt lányát sem. Időközben Francisco is hazatér a szomszédos farmra, amikor megtudja, hogy apja összeházasodott a nála jóval fiatalabb Marciával. De elkésik, a nő öngyilkosságba hajszolja a meglett korú férfit, így Francisco az események hatására úgy dönt, hogy a völgyben marad, és megmenti a családi üzletet a teljes csődtől. Valeria és Francisco találkozásából mély szerelem szövődik, s úgy tűnik, minden útjukba álló kihívást leküzdenek. Egészen addig, míg fel nem bukkan a múltból Valeria nagy szerelme, Pablo.Vajon emiatt Valeria és Francisco kapcsolatának vége szakad?

ÉRDEKESSÉGEK

-Gabriela Spanic és Saul Lisazo korábban már dolgoztak együtt a Szeretni bolondulásig című mexikói telenovellában ,ugyancsak ők alkották a főszereplő párost.

-Gabriela Spanic és Catherine Siachoque a telenovellában egymás ellenségei,akárcsak a 2001-es La veganza c. sorozatban.

-A sorozat címével azonos főcímdalt,melyet Alberto Slezynger és Pablo Cáceres írt,Gabriela Spanic adja elő.

-A sorozatban többször is elhangzó dalt (Necesito tu tierra) Gabriela Spanic írta,és ő is énekli.

TUDNIVALÓK

A Második esély (Tierra de pasiones-Szenvedélyek földje) egy kolumbiai telenovella,melyet az amerikai székhelyü Telemundo és az RTI Columbia készített 2006-ban.A 172 epizódból álló sorozat 2006.február 20-tól 2006.október 24-éig futott a Telemundo csatornán.Irója Eric Vonn.2006 júniusában átlagosan 488.000 nézője volt felnőtt lakosság körében.

SZEREPLŐK

forrás: telenovelas-fan.net

Gabriela Spanic - Valeria

Saúl Lisazo - Francisco

Catherina Siachoque - Marcia

Hector Suarez - Chema

Francisco Gattorno - Pablo

Elluz Peraza - Laura

 

Ariel Lopez Padilla - Javier

Sergio Catalán - Jorge

Isabel Moreno - Nana

Liliana Rodríguez - Lulu

Geraldine Bazan - Belinda

Arap Bethke - Beto

Carlos East - Alex

Eduardo Cuervo - Mauro

Alcira Gil - Zoraida

Xavier Coronel - Ismael

 

Carolina Lizarazo - Paula

Carlos Mesber - Gerardo

Álvaro Ruiz - Padre Armando

Raúl Izaguirre - Carlos